Servicii oferite

Home / Servicii oferite

Pentru orice proiect de semnalistică, este necesară, în prealabil, o informare consultativă. În acest sens, Signal vă propune consultanță în ceea ce privește alegerea materialelor componente proiectelor de semnalistică, serviciile pe care le oferim noi fiind parte componentă a produselor pe care le realizăm.

Fie că există la dispoziție un manual de identitate după care se realizează producția/ manufacturarea, fie că vă aflați încă la stadiul de concept, Signal are posibilitatea de a pune la dispoziția clienților săi servicii auxiliare în vederea manufacturării elementelor de semnalistică dorite. Caracteristicile de natură tehnică, precum și cele de execuție a elementelor de semnalistică se realizează în conformitate cu aplicabilitatea în condiții optime a materialelor componente. De asemenea, în funcție de condițiile locației de amplasare a acestor tipuri de elemente semnalistice, avem în vedere tipul posibil, indoor (interior) sau outdoor (exterior).

Materiile prime din care sunt confecționate prezintă caracteristici tehnice pretabile pentru exterior sau pentru interior, după fiecare caz și solicitare în parte. Garanția produselor cu care lucrăm este, la rândul ei, oferită prin respectarea conform a caracteristicilor tehnice de utilizare impuse de către furnizorul de materii prime.

În ceea ce privește detaliile tehnice, precum și cele de execuție, acestea sunt realizate de o echipă de profesioniști și experți în domeniul producției publicitare. Este important de menționat faptul că Signal deține tehnologia optimă în scopul fabricării elementelor de semnalistică, cu atât mai mult cu cât, în contextul extrem de dinamic la nivel global, etapele procesului de producție implică colaborarea mai multor tehnologii de execuție care servesc împreună la realizarea conceptului dorit/ solicitat.

Servicii Signal oferite:

  • Creație, concept și design;
  • Dezvoltare de produs;
  • Proiectare tehnica;
  • Transport;
  • Instalare;
  • Mentenanță;
  • Project Management.


Signal oferă servicii de transport şi montaj atât în ţară cât şi în afara ţării.