Totemuri

Home / Totemuri

PRODUSE SEMNALISTICA

Totemul este un element de semnalistică esențial/ de bază, pentru că acesta completează și întregește imaginea de ansamblu din punct de vedere arhitectural.
Totemurile sunt amplasate în exteriorul/pe frontul sediilor de firmă, clădiri, birouri, stații de  carburant, unități de cazare, instituții școlare/ oficiale, centre comerciale,mall-uri, deținând rolul de a scoate în evidență sigla, marca unei instituții/ companii, reușind să ofere o primă impresie a respectivei entităţi.

Pentru interior, acestea reprezintă un mijloc util de comunicare, pentru afișare informații sau pentru direcționarea clienților; pentru aceasta, ele sunt amplasate, de obicei, în holurile clădirilor: instituții, fabrici, bănci, hoteluri, centre comerciale.

Necesită un spațiu redus de amplasare. Totem-urile pot avea de la 1 la 4 fețe, asigurând în acest mod vizibilitatea din unghiurile dorite.

De regulă, totemurile sunt structuri/ construcții metalice robuste/ înalte, care conțin elemente de semnalistică, ca:  sigle volumetrice, litere volumetrice, frazări cu diferite mesaje/ informații.

Totemurile sunt realizate pe structură metalică, din profile de oțel sau aluminiu, în timp ce finisajele sunt realizate din plexiglas, komatex sau bond, în funcție de cerințele tehnice impuse de proiect.