Casete luminoase

Home / Casete luminoase

PRODUSE SEMNALISTICA

Casetele luminoase reprezintă o alegere flexibilă din punctul de vedere al graficii care poate lua nenumărate aspecte și care, totodată, pot fi realizate atât din policromie printată pe autocolant ori poliplan, cât și din folie autocolantă cu specificații personalizate/ anume pentru casetele luminoase. În funcție de dimensiune și în funcție de locul de amplasare, punem la dispoziția clientului casete luminoase de dimensiuni mari, casete luminoase cu efecte vizuale distincte, casete aplicate sau în consolă cu rol anume prevăzut în vederea identificării locației.

Casetele luminoase se pot prezenta atât sub formă clasică, rectangulară, plană,  cât si sub formă curbă sau profilată, cu simplă față, unghiulare, dublă față sau tri-vision, toate detaliile fiind adaptate dorințelor și exigențelor clientului.

TIPURI DE CASETE LUMINOASE:

SIMPLĂ FAȚĂ

Acest tip de casete dispun de o singură parte expusă, confecționată dintr-un material translucid, pe care este redată grafica printată sau tăiată în autocolant.


DUBLĂ FAȚĂ

Aceste casete prezintă/ dispun de două părți expuse, ambele fiind așezate în consolă, perpendicular pe suport. Informația redată are în acest fel un impact mărit substanțial, chiar și dacă dispune de un spațiu mai restrâns.


CASETE DE DIMENSIUNI MARI

În această categorie intră și roof-top-urile.