Companie

Home / Companie

SIGNAL este o companie care oferă soluții complete de semnalistică, de la stadiul de concept până la implementarea produsului finit. Atelierul nostru de producție publicitară asigură proiectarea și totodată, producția elementelor de semnalistică în regie autonomă în condiții optime și la nivel de maximă eficiență. De asemenea, asigurăm garanția produselor pe care le concepem prin respectarea normelor standard de execuție a elementelor de semnalistică.


Producția de elemente de semnalistică reprezintă un ansamblu de procese și etape complexe și obligatoriu de parcurs pentru fiecare produs în parte de la stadiul de concept grafic până la stadiul de produs finit. Acțiunea complexă de manufacturare a produselor finite se realizează cu ajutorul unor tehnici și mecanisme performante de care dispune atelierul nostru de producție publicitară.


Timpul și experiența ne-au determinat să ne adaptam cerințelor breslei de publicitate, astfel încât să oferim soluții prompte, sigure şi fiabile. Produsele sunt manufacturate cu precizie și cu rigoare în atelierele proprii, în conformitate cu noutățile și dinamica extrem de vizibilă la nivel internațional. Am învățat particularităţile fiecărui material folosit, ajungând să deprindem cele mai bune tehnici.


Signal este o companie de semnalistică al cărei obiect principal de activitate îl reprezintă producția și implementarea de elemente la standarde superioare din punct de vedere calitativ. Proiectele de producție publicitară pe care le realizăm își arată / dovedesc standardul calitativ prin experiența de peste 15 ani pe care am acumulat-o pe piața publicitară din Timișoara, România şi Uniunea Europeană. Industria de semnalistică constituie o componentă fundamentală, punctul de referință din cadrul segmentului nostru de activitate, un domeniul vast și dinamic al publicității, obiectiv ce solicită o continuă susținere a propriei identități a companiei, în paralel cu promovarea produselor și a serviciilor prestate. Signal reușește să ofere soluții comunicaționale integrale și de succes, în funcție de cerințele, nevoile și exigențele clientului.


În momentul de față, Signal dispune de o echipă bine pregătită din punct de vedere profesional, capabilă să se ocupe la modul superlativ de tot ceea ce înseamnă semnalistică: litere volumetrice, casete luminoase, ansambluri luminoase cu neon, led-uri, bannere, inscripționări de vitrine și auto, panouri publicitare, standuri și display-uri, plăcuțe direcționale.DIMENSIUNE

Reclamele au dimensiuni proprii, în funcție de amplasarea și de vizibilitatea acestora, semnele publicitare putând să atingă un stadiu de maximă eficiență odată ce mesajul ajunge în fața consumatorilor și reușește nu doar să îi capteze atenția, ci și să se dovedească credibil și convingător.


FORMA

Forma elementelor de semnalistică reprezintă, și aceasta, un factor de persuasiune, deoarece, prin intermediul ei, se expune linia, conturul, logotipul, numele companiei și chiar indicarea domeniului de activitate.


CULOARE

Culoarea, unică sau combinată, este un alt factor/ component esențial, pentru că aceasta conferă dinamica reclamei. În orice context, ea completează imaginea de ansamblu, iar, prin contactul vizual, se instituie comunicarea cu ceilalți/ alții, impactul datorat contrastului cromatic și simbiozei dintre culoare și mesaj, conferind reclamei statutul de adevărată artă, imaginea publicitară reușind să comunice un mesaj, să sensibilizeze, iar, în cele din urmă, să convingă.


Compania noastră este organizată pe mai multe departamente/ sectoare de activitate: departamentul economic, departamentul de vânzări, departamentul de design și departamentul de producție. Toate acestea conlucrează în permanență în vederea atingerii standardelor celor mai înalte de performanță cu care ne-am format și ne-am obișnuit clientela. Circuitul pe care îl are fiecare lucrare în parte pornește de la nivelul departamentului de vânzări, clientul stabilind toate datele și detaliile împreună cu un consultant specializat în domeniul vânzării. Acestuia din urmă îi revine ulterior sarcina de a transmite datele și detaliile aferente departamentului de creație, unde are loc realizarea schiței lucrării solicitate, schiță pe baza căreia beneficiarul își poate da seama de aspectul final al lucrării. Odată cu semnarea contractului, lucrarea ajunge în cadrul etapei de producție, durata realizării și a finalizării acesteia depinzând de amploarea proiectului.


Timpul ne-a ajutat să fim din ce în ce mai buni și mai competitivi, astfel încât, în prezent, avem posibilitatea de a lucra, la scară industrială, produse de mari dimensiuni, multe dintre acestea putând fi realizate în serie, pentru clienți cu reprezentanțe deschise în mai multe localități, menținându-ne, în același timp, standardele de înaltă calitate și profesionalism. Deservim astfel clienți din întreaga țară, asigurându-le instalarea și mentenanță indiferent de locație. Operând în acest fel, reclamele noastre se evidențiază prin garanția calității, fiind realizate din materiale durabile, produse/ executate de către firme prestigioase și de încredere, firme cu care colaborăm de mult timp, obiectivul nostru fundamental fiind satisfacerea clientului.